LycaMobile Holland Bundel Super simkaart

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Tr8comm
Dit product wordt aangeboden door: Tr8comm

De LycaMobile sim met de maandbundel Holland Bundel Super, biedt 25GB data, onbeperkte minuten & sms’jes in Nederland.

Met een maandbundel van LycaMobile zit je nergens aan vast, geen contract, geen verplichtingen, geen kredietcheck. Zodra de maand is verstreken, heb jij de vrijheid om van bundel te veranderen. Bepaal zelf hoeveel data je de volgende maand nodig hebt en pas je bundel gemakkelijk omhoog of omlaag aan, zonder kosten. Jij hebt de flexibiliteit en controle over jouw mobiele kosten zonder verplichtingen.

  • Onbeperkt bellen*
  • Onbepert SMS'en*
  • 25GB Data

*Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lyca Mobile naar Lyca Mobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

Bij aanschaf van de sim met Holland Bundel Super krijg je 25GB aan EU roaming data per 30 dagen. Als je roaming data is verbruikt, wordt de standaard tarieven in rekening gebracht tijdens roaming in de EU. Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.

Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart met waarde binnen 2 weken in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van de bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.